Functieomschrijving
In onze bedrijfsrestaurants Smaakzaak (Geldermalsen), het gemeentehuis van West Betuwe (Geldermalsen) en het Koetshuis (Tiel) leren we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak. Van het bereiden van maaltijden tot goed gastheerschap. Leren doen we in de praktijk, maar ook via opleidingen. Het doel is om mensen in een periode van 6 maanden tot maximaal 2 jaar klaar te stomen voor een baan buiten Werkzaak. Opdracht is ter vervanging van zwangerschapsverlof.
Verantwoordelijkheden
Als cateringbeheerder ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden gedurende de dag. Na het ochtendoverleg met je collega's, waarin de dagelijkse planning wordt besproken, ga je aan de slag met het menu en het bepalen van leerdoelen. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden begeleid je ook de medewerkers in hun leerproces. Je bent bekend met HACCP-normen en zorgt ervoor dat deze strikt worden nageleefd in alle keukenactiviteiten.
Naast je rol als cateringbeheerder ben je ook betrokken bij inkoopactiviteiten, waarbij je ervoor zorgt dat alle benodigde ingrediënten op tijd aanwezig zijn. Aan het einde van de dag zorg je voor een opgeruimde en schone werkplek, waarbij je veel aandacht hebt voor hygiëne en ordelijkheid.
Je dag eindigt met het klaar zetten van een borrel in het Koetshuis, maar ook met het voorbereidingen voor de volgende dag. Morgen start je in Geldermalsen want je collega heeft een vrije dag heeft. Met jouw ervaring als leidinggevende, leermeester of docent in de horeca, toon je niet alleen passie voor het overbrengen van kennis, maar ook voor het zorgvuldig beheren van alle aspecten van het dagelijkse werkproces. Je bent een ware gastheer/vrouw die niet alleen creatief en flexibel is, maar ook oog heeft voor detail en efficiëntie.
Wat wordt er van jou gevraagd?
Eisen bij de opdracht:
- Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de horeca.
- Je hebt een afgeronde, relevante MBO opleiding.
- Je hebt recente ervaring met HACCP.
- Je hebt een afgeronde horecaopleiding op minimaal MBO niveau.
- Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring binnen de horeca branche.
- Je hebt ervaring als leermeester.
- Je hebt kennis van HACCP.