Cateringbeheerder

Gelderland 24-32 u p/w 6 maanden MBO
Swoosh-headers

Functieomschrijving

In onze bedrijfsrestaurants Smaakzaak (Geldermalsen), het gemeentehuis van West Betuwe (Geldermalsen) en het Koetshuis (Tiel) leren we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak. Van het bereiden van maaltijden tot goed gastheerschap. Leren doen we in de praktijk, maar ook via opleidingen. Het doel is om mensen in een periode van 6 maanden tot maximaal 2 jaar klaar te stomen voor een baan buiten Werkzaak. Opdracht is ter vervanging van zwangerschapsverlof.

Verantwoordelijkheden

Als cateringbeheerder ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden gedurende de dag. Na het ochtendoverleg met je collega's, waarin de dagelijkse planning wordt besproken, ga je aan de slag met het menu en het bepalen van leerdoelen. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden begeleid je ook de medewerkers in hun leerproces. Je bent bekend met HACCP-normen en zorgt ervoor dat deze strikt worden nageleefd in alle keukenactiviteiten.
Naast je rol als cateringbeheerder ben je ook betrokken bij inkoopactiviteiten, waarbij je ervoor zorgt dat alle benodigde ingrediënten op tijd aanwezig zijn. Aan het einde van de dag zorg je voor een opgeruimde en schone werkplek, waarbij je veel aandacht hebt voor hygiëne en ordelijkheid.

Je dag eindigt met het klaar zetten van een borrel in het Koetshuis, maar ook met het voorbereidingen voor de volgende dag. Morgen start je in Geldermalsen want je collega heeft een vrije dag heeft. Met jouw ervaring als leidinggevende, leermeester of docent in de horeca, toon je niet alleen passie voor het overbrengen van kennis, maar ook voor het zorgvuldig beheren van alle aspecten van het dagelijkse werkproces. Je bent een ware gastheer/vrouw die niet alleen creatief en flexibel is, maar ook oog heeft voor detail en efficiëntie.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen bij de opdracht:

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de horeca.
  • Je hebt een afgeronde, relevante MBO opleiding.
  • Je hebt recente ervaring met HACCP.
Wensen bij de opdracht:

  • Je hebt een afgeronde horecaopleiding op minimaal MBO niveau.
  • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring binnen de horeca branche.
  • Je hebt ervaring als leermeester.
  • Je hebt kennis van HACCP.

Begint jouw trail hier?
Reageer direct
In het kort


Referentienummer 2024-07135
Locatie Geldermalsen en Tiel
Startdatum 4 november 2024
Einddatum 30 april 2025
Optie op verlenging Ja
Uren per week 24-32 u p/w

Sluitingsdatum 1 november 2024 08:00

Kan ik je op weg helpen?

Albert de Feij

a.defeij@bluetrail.nl
+31 (0)6 184 204 34
Whatsapp mij

Begint jouw trail hier?

Stuur ons je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Swoosh-CTA

Discover your BlueTrail

Onze weg naar jouw nieuwe carrière

Bluetrail-nieuws-2

Snelle respons en opvolging

Nadat jij op een opdracht hebt gereageerd, nemen wij binnen 24 uur contact met jou op en behandelen we jouw reactie.

Bluetrail-nieuws-1

Persoonlijk contact

We gaan met jou in gesprek. Wij kijken niet alleen naar je kennis en werkervaring, maar vooral naar jou als persoon. Dit is voor zowel de professional als de opdrachtgever belangrijk, wij willen de juiste match maken! Als we eenmaal de juiste match hebben gevonden, dan begint jouw BlueTrail en stellen we je voor aan de opdrachtgever!

Bluetrail-nieuws-3

Match en uitwerking

Bij een succesvolle match worden de contracten opgesteld. Door middel van innovaties en digitalisering proberen wij dit proces zo kort mogelijk te maken. Zo kun jij doen waar je goed in bent, terwijl wij zorgen voor alle administratie!

Bluetrail-nieuws-4

Heldere communicatie en ontzorging

Ook tijdens jouw opdracht staan wij altijd voor je klaar. Onze fieldmanagers zorgen er persoonlijk voor dan alles succesvol verloopt!

Swoosh-footer (1)

Follow our trail